Om oss

En mäklare med känsla för hem

Vi hjälper våra kunder att köpa och sälja hus, bostadsrätter, fastigheter och tomter. Vi vet vad hemmet betyder för människor och ser därför alltid till att våra kunder får en trygg resa under affärens gång.

Hos oss arbetar erfarna och kunniga fastighetsmäklare med stor lokalkännedom om de orter där de arbetar. Vi vet värdet på alla adresser i Sundsvall och vet vilka kanaler som är effektivast för marknadsföringen i olika fall. Våra mäklare håller sig konstant uppdaterade om vad som händer på orten och har koll på nyetableringar, stambyten och renoveringar.

Vi tar hänsyn till dina behov

En flytt kan skapa mycket känslor, inte minst beroende på att det finns så många olika anledningar som ligger bakom beslutet. Vi kan erbjuda en varm och trygg hand som guidar dig igenom allt det praktiska som ingår i en bostadsaffär så att du kan fokusera på livet och familjen.

Vi har kontakter inom bank och försäkring som gör att vi kan hjälpa dig med grundläggande detaljer som exempelvis bolån, lånelöfte och försäkringar. Tillsammans med dig hoppas vi kunna skapa gynnsamma villkor så att du kan ta ett steg uppåt i din bostadskarriär. Att åstadkomma lyckade bostadsaffärer är det vi brinner för varje dag.

mäklare sundsvall

Allt du behöver för en lyckad bostadsaffär

Hos oss hittar du alla de tjänster du behöver för en lyckad bostadsaffär. Inredare, stylister och fotografer som lyfter fram din bostad så att den blir säljande. Vi vet precis hur man beter sig för att locka intressenter till ett hem, oavsett om det handlar om en lägenhet, ett hus eller en tomt.

Vi siktar på att bli den bästa och mest anlitade mäklaren i Sundsvall och söker alltid nya, ambitiösa medarbetare som brinner för att göra bostadsaffärer.

Oavsett om du vill sälja din bostad eller är på jakt efter ett nytt hem så kan du vända dig till oss. Välkommen!

Vi brinner för lyckade bostadsaffärer