Vi hjälper dig att sälja din tomt eller fastighet i Sundsvall

Hjälp till en lyckad fastighetsaffär

Oavsett om du önskar sälja en fastighet eller tomt i Sundsvall så kan du anlita oss. Vi hjälper dig genom hela processen från första besiktning till kontraktsskrivning. Vill du boka ett första möte eller veta mer om vår verksamhet? Välkommen att kontakta oss så återkommer vi snarast möjligt.


Vi har sålt ett stort antal fastigheter

Välkommen till en mäklare i Sundsvall med lång erfarenhet av att sälja och köpa tomter och fastigheter. Vi har under åren genomfört mängder av lyckade fastighetsaffärer – det finns många anledningar att anlita oss när du önskar sälja en fastighet eller tomt.

Nöjda kunder är vårt mål

Vi arbetar alltid med kunden i fokus, oavsett om det handlar om att sälja någon form av fastighet eller en obebyggd tomt. Kommersiella fastigheter eller bostäder – oavsett vad du önskar bygga på din tomt så kan vi hjälpa dig. Kunskap, förtroende, engagemang och hårt arbete är ledorden som har gjort oss till en framgångsrik mäklare i Sundsvall med många återkommande kunder.

Sälja tomt Sundsvall – mer information

Att sälja en tomt kan tyckas vara enkelt jämfört med att sälja ett hus. Men även när det är dags att sälja en tomt finns det en hel del att hålla reda på. Våra mäklare har full koll på vad som gäller och hjälper dig mot en lyckad affär.

Vad påverkar tomtens värde?

Läget är den viktigaste faktorn för värdet på en tomt. Det finns hur som helst köpare för alla tomter och fastigheter, oavsett karaktär och förutsättningar. Här är dock några faktorer som generellt sett påverkar värdet på en tomt.

  • Arean

  • Eventuella servitut

  • Fastigheternas taxeringsvärde

  • Eventuella uttagna pantbrev

  • Hur är möjligheterna att bebygga tomten ‘

  • Avstyckningsmöjligheter

  • Är el, fiber och vatten draget fram till tomtens gräns.

  • Hur ser kommunikationerna ut i området

  • Befintliga byggnader på marken


Sälja fastighet Sundsvall – så förbereder du

Att sälja en tomt kräver inga större förberedelser. I många fall säljs marken som den är. Men handlar det om en tomt med mycket vegetation så kan det löna sig att röja den, exempelvis fälla träd eller avlägsna stora stubbar och stenblock. Detta är ett stort och krävande arbete, men vi kan hjälpa dig att få kontakt med en firma som utför denna typ av röjningsarbeten.

Oavsett om du bestämt dig för att sälja din tomt/fastighet eller bara vill kolla av hur marknadsvärdet ser ut så är du välkommen att kontakta oss. Vi har sålt hundratals fastigheter och tomter i Sundsvall med omnejd.

Låt oss värdera din tomt, därefter går vi igenom hur det fungerar när det är dags att sälja. Välkommen att kontakta oss redan idag - vi är experter på att sälja tomter och fastigheter i Sundsvall.

Tomt eller fastighet – vi hjälper dig med försäljningen