Låt oss hjälpa dig att sälja din bostad i Sundsvall

Vi hjälper dig till en lyckad bostadsaffär!

Är du intresserad av att sälja din bostad i Sundsvall? Vi säljer villor, småhus, radhus och lägenheter och ser till att du får ut maximalt av tjänsten.

Anlitar du oss för att sälja ditt hus så hjälper vi dig hela vägen från första mötet tills att nycklarna är överlämnade.

Välkommen att kontakta oss idag för en fri värdering eller ett första inledande samtal.


En trygg och närvarande partner

Att köpa och sälja bostad är en av de största affärerna i de flesta människors liv och den känslomässiga betydelsen av att sälja eller köpa ett hem ska man inte glömma.

Som erfarna mäklare som har hjälpt till att sälja många hus och villor i Sundsvallstrakten vet vi vad hemmet har för betydelse i människors liv. Därför arbetar vi hårt för att vara en trygg och närvarande partner i varje bostadsaffär.

Sälja bostad Sundsvall – ge din affär en mjukstart

Med vår populära tjänst Mjukstart kan vi hjälpa dig att slippa stressen samtidigt som du visar ditt hus från den bästa sidan och kan sälja på dina egna villkor. Med hjälp av Mjukstart kan du förbereda och planera din försäljning i lugn och ro och sedan sälja när du känner dig redo.

Detta ingår helt kostnadsfritt i Mjukstart:

  • Rådgivning, värdering och planering.

  • Fotografering av hemmet och framtagande av marknadsföringsmaterial.

  • VIP-visningar.

  • En personlig köpcoach som hjälper dig genom bostadsaffären.

Denna smidiga tjänst ger dig chansen att börja leta efter ditt nya hem medan du mjukstartar försäljningen, dessutom uppstår det alltid frågor under en försäljning av en bostad, oavsett om det handlar om en större villa, en lägenhet eller ett mindre hus. Våra mäklare är mycket tillgängliga och kan fungera som bollplank om det är något du behöver prata igenom eller om du har några frågor.

När du hittat ditt nya hem så är allt förberett och vi kan köra igång din försäljning på nolltid.

mäklare sundsvall

Sälja hus – värdering är första steget

Första steget i en bostadsförsäljning är värderingen. Vid värderingen får du en bra fingervisning om vilket pris du kan räkna med för din bostad. Vi kan dessutom hjälpa dig med tips som kan hjälpa dig att höja värdet på ditt hus.

För att vi ska kunna sälja din villa med lyckat resultat är det viktigt att den marknadsförs så effektivt som möjligt. Vi presenterar ditt hus i de kanaler som vi bedömer vara bäst för det specifika fallet. Hemnet, sociala medier, andra digitala kanaler, vår egen hemsida – vi vet vad som fungerar bäst i varje enskilt fall.

Välkommen att kontakta oss om du är intresserad av att sälja bostad i Sundsvall – oavsett om det är en villa eller någon annan typ av hus.

Vi ger dig all hjälp du behöver när du ska sälja ditt hus