Sälja lägenhet och bostadsrätt i Sundsvall

Vi säljer din bostadsrätt

Är det dags att sälja din lägenhet? Välkommen till en mäklarfirma i Sundsvall som vet vad ett hem betyder och hur man genomför en affär på ett både effektivt och ekonomiskt sätt.

Vi är experter på att sälja bostadsrätter i Sundsvall med närområde. Vi hjälper dig genom hela processen när det är dags att sälja en lägenhet.

Hör av dig till oss om du vill boka in ett första möte eller bara har några frågor.


Sälja lägenhet i Sundsvall med kunden i fokus

Vi vet vad en lägenhet betyder – eller snarare vad ett hem betyder. Att sälja en bostadsrätt är ingen liten sak och därför är det viktigt att allt går till som det ska. Vi kan Sundsvall utan och innan och kan förklara varför en viss adress är attraktivare jämfört med en annan och vi har full koll på butiker, restauranger, kommunikationer och annan service i området.

Vi inleder försäljningsprocessen med en värdering där vi ger dig en bra fingervisning om vad slutpriset kan hamna på. Därefter sköter vi marknadsföringen, anordnar visningar, hjälper dig med alla de små detaljer som alltid dyker upp under en lägenhetsaffär och är självklart med när kontraktet ska skrivas på och när nycklarna lämnas över. Vi är med dig hela vägen när du ska sälja din bostadsrätt i Sundsvall.

Sundsvall – en intressant marknad

Bostadsmarknaden i Sundsvall är pulserande, med Mittuniversitet, en varierad arbetsmarknad och nära till naturen som några av lockelserna. För att du ska få ut så mycket som möjligt när du vill sälja din bostadsrätt så är det bara hårt arbete som gäller – vi är inte rädda för att kavla upp skjortärmarna och ta i. Vi ligger i framkant både när det handlar om marknadsföring och lokalkännedom och vet vilka kanaler som fungerar bäst för att du ska lyckas med att sälja din bostadsrätt till bästa pris.

Detta innebär att vi erbjuder mer än de standardtjänster som de flesta mäklare erbjuder. Flexibilitet och kundservice är alltid fokus för oss.

Mjukstart gör det enklare att sälja din lägenhet

Vill du slippa stressen samtidigt som du vill visa din lägenhet från sin bästa sida. Vår tjänst mjukstart hjälper dig att planera en försäljning i lugn och ro – när du väl ska sälja så är allt förberett och det är bara att köra igång.

Detta ingår i Mjukstart:

  • Rådgivning, värdering och planering.

  • Fotografering av hemmet och framtagande av marknadsföringsmaterial.

  • VIP-visningar.

  • En personlig köpcoach som hjälper dig genom bostadsaffären.

Välkommen att kontakta oss om du är intresserad av att sälja bostad i Sundsvall – oavsett om det är en villa eller någon annan typ av hus.

Vi hjälper dig att sälja din bostadsrätt i Sundsvall